De kapsalon is uitgegroeid tot een kapsalon in Alkmaar waar vakmanschap met meer dan vijftien jaar ervaring en individuele aandacht voor de klant hoog in het vaandel staat. Het doel van Kapsalon Maison Bons Deux is dat het betaalbaar, verrassend, ontspannend en inspirerend voor je is.

picture_parse_details

Wij ontvangen je met een lekker kopje koffie of thee en besteden veel persoonlijke aandacht vooraf en achteraf.

Bij Maison Bons Deux worden dames en heren na een passend advies van een nieuw kapsel voorzien. Je bestaande kapsel aanpassen kan natuurlijk ook!

 

Onze manier van werken is, dat wij de klant als individu beschouwen en dat het beste gedaan wordt wat bij je als persoon past. Voor wij beginnen met de schaar, nemen wij dan ook uitgebreid de tijd om over je wensen te praten. Hiermee voorkomen wij dat je als klant ontevreden de deur uit loopt.

Uiteraard zijn wij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van haarverzorging, knippen (vanaf €13,-) , Ammonia vrij verven, permanenten, extensions van Socap, en de hierbij behorende nieuwste technieken.

 

Kinderen knippen, kinderen zijn bij ons meer dan welkom, let op de speciale voordelige tarieven voor kinderen!

Afspraak maken? tel 072 - 562 3786 b.g.g. 072 - 711 2105

 

Altijd al lang haar willen hebben?  Of een mooie volle bos aar?  Haaruitval of dun haar? Wij hebben voor u de oplossing! Mooie extensions van echt haar! Ook mogelijk bij u thuis, informeer naar de mogelijkheden!

Wij zijn Socap gecertificeerd hairextensions specialist, kwaliteit staat voorop!

 

 

Maison Bons Deux is bereikbaar op:
Telefoon: (072) 562 3786