Met meer dan 15 jaar ervaring in de Kapsalon is Zwanet sinds augustus 2018 overgestapt naar een thuisknip situatie waar in individuele aandacht voor de klant hoog in het vaandel staat. Het doel is om aan huis geknipt te worden voor iedereen en dat dit betaalbaar, verrassend, ontspannend en inspirerend voor je is.

Zwanet besteed veel persoonlijke aandacht vooraf en achteraf.

Bij Maison Bons Deux worden dames en heren na een passend advies van een nieuw kapsel voorzien. Je bestaande kapsel aanpassen kan natuurlijk ook!

 

Onze manier van werken is, dat wij de klant als individu beschouwen en dat het beste gedaan wordt wat bij je als persoon past. Voor wij beginnen met de schaar, nemen wij dan ook uitgebreid de tijd om over je wensen te praten. Hiermee voorkomen wij dat je als klant ontevreden bent.

Uiteraard zijn wij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van haarverzorging, knippen (vanaf €13,-) , Ammonia vrij verven, permanenten, extensions van Socap, en de hierbij behorende nieuwste technieken.

 

Kinderen knippen, kinderen zijn bij ons meer dan welkom, let op de speciale voordelige tarieven voor kinderen!

Afspraak maken? tel 072 - 562 3786 b.g.g. 072 - 711 2105

 

Altijd al lang haar willen hebben?  Of een mooie volle bos aar?  Haaruitval of dun haar? Wij hebben voor u de oplossing! Mooie extensions van echt haar! Ook mogelijk bij u thuis, informeer naar de mogelijkheden!

Wij zijn Socap gecertificeerd hairextensions specialist, kwaliteit staat voorop!

 

 

Maison Bons Deux is bereikbaar op:
Telefoon: (072) 562 3786